Раководство

Легислатива

Тарифен систем

Возен ред

Билети

Вредносни картици

Сакате да не прашате

   
Скопје, 26 Ноември 2022
Ваши коментари
Ве молиме заради подобрување на квалитетот на Нашите услуги, да ни помогнете со испраќање на Ваши коментари
Анкета
 
 


Пионер во приватниот јавен градски превоз
Добрoдојдовте на сајтот на Макекспрес , првата приватна компанија во јавниот градски превоз.

Основна дејност на МАКЕКСПРЕС е превоз на патници во градскиот и приградскиот сообраќај на Град Скопје преку:

- Градски и приградски превоз на патници со автобуси на одредени линии по точен одреден возен ред

- Превоз на патници со автобуси во однос на посебни барања од физички и правни лица ( склучени договорени и слободни возења)
 
....................................................................................................................
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
 

Се известуваат граѓаните дека на ден 22.06.2010 (Вторник), дел од ул. Благоја Стефковски и тоа од раскрсницата со бул. Александар Македонски до раскрсницата со ул. Методија А. Ченто ќе биде затворен за одвивање на сообраќај поради реконструкција на коловозот.

    Автобусите на ЈГПП ќе бидат пренасочени и истите ќе се движат по бул. Александар Македонски, ул. Методија А. Ченто и ул. Благоја Стефковски , при тоа користејќи ги постојните автобуски стојалишта.

    Забраната ќе важи во периодот од 22.06.2010 до 31.08.2010 година

 МАКЕКСПРЕС
инфо

ВЕСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Вест2

Вест3

Вест4


Бесплатен превоз


Галерија


Маркетинг
>>>

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД СКОПЈЕ

РЕКЛАМИРАЈТЕ СЕ НА НАШИТЕ АВТОБУСИ


Powered & hosted:
Мрежен електронски центар